Les lletres de Joan Colomo visiten el Jardinet del Casal

La pluja obliga a Mr. Shure a fer el concert sota el porxo del ‘Jardinet’ del Casal Cultural

La puja no va evitar la festa que van portar els Mr. Shure divendres passat al Jardinet del Casal Cultural. La tercera nit del cicle ‘Divendres al Jardinet” va comptar amb l’actuació d’aquest grup barceloní de La Guineueta que barreja el funk, el reggae i l’ska.

La treva meteorològica de divendres es va allargar fins a quart d’onze de la nit. El problema és que, tot i que el concert estava previst per les 22h, els Mr. Shure no van pujar a l’escenari fins vora les onze de la nit. Quan tot just havien tocat dues cançons un plugim va començar a avisar del que més tard seria una pluja continuada.  Automàticament els músics i l’equip de so van recollir tots els instruments per improvisar un escenari dins el porxo del jardinet.

La nit es va animar a partir d’aquí, sense pluja i amb uns Mr. Shure propers que no van deixar d’animar al personal . Navegant entre el reggae, l’ska i el funk, Mr. Shure va demostrar llum i frescor en una nit tapada.   

I avui, Joan Colomo

Aquest trasllat al porxo  a causa de la pluja no seria tan problema per al cantautor Joan Colomo i el seu atípic pop. Diuen d’ell que és un dels personatges més inquiets de l’escena actual, fins i tot el comparen amb Albert Pla. En els seus concerts predomina l’espontaneïtat ja que interromp les seves cançons en directe per fer alguna referència al públic.  És component de la banda ‘La Célula durmiente’ i presenta el seu primer disc, ‘Contra todo pronóstico’ amb cançons cantades en català, castellà i anglès.

Edicions locals