Centre Esportiu i Cultural Olímpic, 23 anys en el món de l’esport


L’Olímpic es troba situat al barri de Sant Rosa, molt a prop de la Residència d’avis i de l’Hospital. Des de la part més alta es pot contemplar una panoràmica de la ciutat i de les muntanyes que ens envolten.

El gimnàs va obrir les seves portes per primera vegada al juny de 1988, ara fa uns 23 anys amb la intenció de ser un punt d’esport, salut i oci per a persones de totes les edats, és a dir, un lloc on pots conèixer gent i fer amistats en un ambient tranquil i familiar.

Durant tot aquests anys hem disposat d’un equip de persones preparades per atendre’t, posar-te en forma i animar-te a que gaudeixis de les nostres instal•lacions, que any darrera any han anat creixent i que dia a dir procurem millorar.

Vam començar amb una piscina climatitzada de 25 metres, l’essència del centre, una sala de musculació que de mica en mica hem anat ampliant i actualitzant la maquinària, i una sala d’activitats climatitzada.

Les instal•lacions es van anar ampliant amb un tatami per practicat tot tipus d’arts marcials: Karate, Wushu, Full Contact, Muay Thai i finalment Aikido. També tenim la zona de raquetes amb dues pistes d’esquaix, una de pàdel i dues taules de tenis taula.

Tot això sense oblidar la zona de relax amb la sauna finlandesa, el bany de vapor, el jacuzzi, la terrassa per prendre el sol, etc.

Per tant, no ho dubtis, si vols aprendre a nedar, si necessites rebaixar uns quilos o simplement vols posar-te en forma i passar-t’ho bé, Olímpic és el teu centre.

Edicions locals