Bar Restaurant Oh Paladar! Cuina de qualitat en un ambient familiar

Situat al carrer de vianants Francesc Macià, molt a prop de l’estació Mollet-Sant Fost, el Bar Restaurant Oh Paladar!, amb una experiència avalada de 33 anys a la nostra ciutat, ofereix una cuina casolana amb productes selectes i de les millors qualitats.

La seva carta compta amb una varietat de més de cinquanta plats, on els més populars són les taules d’embotits ibèrics denominació d’origen, les taules de selecció de formatges, la torta del Casar, el secret ibèric 100% pur, garrí al “cuchi frite”, molles a l’extremenya, caldereta a l’extremenya, bacallà a la llauna, pop a la galega i, com a especialitat, la cua de bou a la xocolata.

Un altre dels punts forts de l’Oh Paladar! són les seves tapes variades, on destaquen les “papas bravas”, les raves, les mandonguilles casolanes, les aletes de pollastre adobades, l’orella a l’extremenya i els calls.

També es fan plats per encàrrec i per emportar (paella, fideuà, etc.). A banda de l’extensa carta, també ofereix menú diari amb plats cuinats com a casa. Cal afegir que l’elaboració dels plats és amb oli verge d’oliva de cuita pròpia (100% ecològic) i productes frescos.

Tot aquest bon menjar es pot gaudir en un ambient familiar i acollidor, on el tracte és un dels valors més “cuinats” pels propietaris.

La seva terrassa és una bona opció per degustar la bona gastronomia i el bon beure. L’Oh Paladar! vol agrair la fidelitat i confiança dels seus clients i us convida a descobrir els plaers del bon paladar amb una bona relació qualitat-preu.Edicions locals