La cuina familiar i de qualitat, al Racó de Ca la Leo

El Racó de Ca La Leo ja fa sis anys que es va traslladar a la Rambla Pompeu Fabra. Abans, com recordareu, es trobava des feia 24 anys als Quatre Cantons. Les especialitats de la cuina familiar de El Racó de Ca La Leo són moltes. Una d’elles és l’assortit d’embotit ibèric amb el que compta.

Pel que fa a la carta, els plats més populars són les amanides de formatge de cabra amb fruits secs, les galtes de porc, els entrecots i com a darrera novetat, el bacallà amb crema de bolets.
Un altre dels punts forts de Ca la Leo són les seves tapes variades, on destaquen els “callos”. Cada dissabte gent de Mollet i de fora la ciutat s’apropen al restaurant per tastar aquest plat típic de la cuina de la Leo.

No només les tapes, la carta o les torrades ibèriques són coneguts a Ca la Leo, sinó que també els entrepans calents són molt populars. A destacar les seves famoses hamburgueses, l’entrepà Madrileny (calamars, enciam i maonesa) o l’Especial Ca la Leo (llom, bacon i formatge).

A més, ara aprofitant el bon temps i la terrassa per gaudir de la bona gastronomia casolana. Fins i tot les postres com el flam de mató, el de xocolata o el mousse de iogurt, entre d’altres, són 100% casolans.

Finalment, en motiu del seu 6è aniversari al nou espai, El Racó de Ca la Leo vol donar les gràcies als clients, de Mollet i fora de la ciutat, pel suport obtingut durant aquest període.

Edicions locals