PUNT LOVE celebra el tercer aniversari

PUNT LOVE celebra el seu tercer aniversari a Mollet, tot i que ja fa vuit anys que la mateixa botiga funciona a Granollers. El lema de PUNT LOVE és “fer del sexe quelcom divertit i no tant tabú”. És a dir, sortir de l’estereotip d’un sex-shop clàssic on reina la pornografia.

Els grans eixos de productes de PUNT LOVE són la llenceria, els articles de broma per a comiats o aniversaris, les joguines eròtiques, la cosmètica eròtica i la seva especialitat, la condoneria.

Començant per aquest últim, a PUNT LOVE podràs trobar tota la gamma de preservatius homologats per la Unió Europea. És a dir, si no els trobes a PUNT LOVE, no els trobaràs enlloc.

Pel que fa a la cosmètica eròtica, podràs trobar tota una gamma d’intensificadors d’orgasmes (fred-calor, pessigolles...), pols comestibles de massatges i olis comestibles i aromàtics de massatges. 

Si el que vols és algun tipus de joguina eròtica, PUNT LOVE, seguint amb la seva originalitat, compta amb gran varietat de vibradors amb diferents i divertides formes molt allunyades dels clàssics.

Quan es tracta de comprar articles de broma per a comiats de solter o aniversaris, PUNT LOVE no només és la botiga ideal per fer-ho sinó que també n’organitza. Per últim , també podràs trobar llenceria fina, cotilles i llenceria de talles grans.

I no només això, PUNT LOVE compta amb una pàgina web (www.condoneriavirtual.com) que realitza cada dia comandes dels seus més de 3.500 productes, per a tot el territori espanyol.

Edicions locals