La UD Lourdes finalitza el curs amb el II Memorial Juan Bocanegra

El club va tancar la temporada el passat cap de setmana al camp de futbol de Can Vila.

El club molletà enguany ha tingut fins a 240 jugadors repartits entre els 18 equips que té en competició. L’entitat no es conforma amb això i continua treballant pel proper curs, quan tindrà dos equips més. L’activitat a Can Vila va començar dissabte al matí amb els partits dels més petits i es va allargar fins diumenge a la tarda, quan van tenir lloc els compromisos dels equips sèniors. El femení va jugar a les 16:30h contra la Penya blanc-i-blava de La Roca. Dues hores més tard, el masculí va enfrontar-se al Martorelles. El coordinador de la UD Lourdes, Luis Moreno, va explicar el canvi de nom del torneig: “Abans era el Torneig de la Festa Major del Barri de Lourdes, però ara passarà a dir-se Juan Bocanegra en memòria del nostre president”.

D’altra banda, l’entitat molletana ja ha donat el tret de sortida al seu campus d’estiu, que va començar el passat dilluns. Enguany tindrà nou dies d’activitat de les 18h a les 21h del vespre. El club ja compta amb més de 80 escrits, que podran gaudir de les xerrades de jugadors i tècnics relacionats amb el futbol professional. Un dels altres coordinadors del club, Juan Alvárez, va destacar les virtuts del campus: “Des de la Lourdes estem molt orgullosos de fer el campus. A més, vindrà gent de futbol sense ànim de lucre per parlar amb els nostres joves. La veritat és que tenim molta demanda i això és perquè fem les coses bé. Els nens que venen gaudeixen i passen una bona estona”.

Els jugadors del primer equip hauran de pagar-se la fitxa.

Després de l’experiència dels últims anys, la directiva de la Lourdes ha pres la decisió de fer pagar la fitxa federativa als futbolistes del primer equip. La finalitat d’aquesta decisió és que els jugadors s’involucrin en el projecte esportiu, ja que habitualment deixaven l’equip a mitja competició. La quantitat que els futbolistes abonin serà retornada integrament a final de la temporada. El director esportiu de la UD Lourdes, Fernando Diago, va explicar l’objectiu d’aquesta mesura: “El que volem és que els nois es comprometin amb el club fins el darrer partit de la Lliga. En els últims anys a meitat del curs marxaven molts futbolistes i ja no sabíem res de les seves fitxes”. 

Edicions locals