El Juvenil A ja comença a planificar el proper curs

El nou tècnic espera aprofitar l'oportunitat que li dóna el CF Mollet UE.

El nou tècnic del Juvenil A del CF Mollet UE, David Ortiz, ha arribat al Germans Gonzalvo amb la intenció d’aprofitar al màxim l’oportunitat: “Espero no tancar la porta que m’obre el Mollet, i si ho haig de fer que sigui després d’haver aconseguit molts èxits. Tinc una espineta clavada del meu pas pel Castelldefels, on no em van deixar acabar la temporada. Aquí segur que les coses seran diferents”.

Ortiz té molt clar quina serà la seva filosofia de joc: “Sóc dels que no canvio el plantejament en funció del rival. Sóc partidari de tenir la possessió de la pilota, atacar més que el rival i intentar defensar la nostra porteria el millor possible”. A més, el nou tècnic va explicar quin és l’objectiu de cara a la propera temporada: “Hem d’aconseguir la permanència el més aviat possible per després poder aspirar a quotes més altes. El Germans Gonzalvo ha de ser un fortí pràcticament  inexpugnable”.

D’altra banda, el club ja està planificant la temporada 2011/2012. De l’actual plantilla només seguiran Dani, Adri i Abel Barón. La restà seran tots nous. El central Eric Solivellas ha fitxat per la Damm CF, mentre que els jugadors que acaben l’etapa al futbol base (Ismael Ortiz, Aleix Anglada o Jordi Corchuelo) estan buscant equip sènior. Per la seva part, Marc Caballero i Héctor Alcañiz reforçaran al primer equip. Els jugadors començaran la pretemporada el 3 d’agost.

Edicions locals