El CF Mollet UE presenta sis dels vuit fitxatges nous

El tècnic molletà destaca la seva joventut, ambició i talent.

El CF Mollet UE ha presentat a sis de les vuit incorporacions del primer equip per la propera temporada, que serà la primera de la història de l'entitat a Primera Catalana.

Entre aquests vuit jugadors es troben els juvenils que pugen al primer equip  el davanter Marc Caballero, el pívot Héctor Muñoz  i el jugador de banda Edgar Varón. Els tres futbolistes tenen 19 anys. Albert García ja els coneix de la seva etapa com a entrenador del Juvenil A.

Les altres cinc incorporacions són Victor Silvestre, de 24 anys, del CE Canyelles (Preferent). Un jugador desequilibrant, ràpid i amb gol. Un altre reforç és Carlos Romo, central de les Franqueses (1ª Territorial). Es tracta d'un futbolista tàcticament molt intel·ligent, amb un sentit important de l’anticipació i molt competitiu. Xavier Sánchez té 21 anys i procedeix del Singuerlin (1ª Territorial). Destaca per ser un jugador elèctric que pot jugar en banda i en punta, talentós i amb un gran sentit d’improvisació. L’altre futbolista procedent de Preferent (EC Granollers) és Jonathan González, de 21 anys. És un punta ràpid amb gol, molt intens i amb intel·ligència per aprofitar qualsevol espai. Per últim, un jugador del Cardedeu de Segona Territorial, Àngel Guijarro, de 22 anys. Juga de lateral, però també pot actuar a les dues bandes. Té recorregut i és molt intens tant en defensa com en atac.


El tècnic molletà va explicar perquè no s'han reforçat amb jugadors de Primera Catalana o Tercera Divisió: “El més fàcil és portar jugadors de categories superiors, però tinc la meva manera de fer. Per sobre de la joventut, aquest és un equip amb molta ambició”.

En el capítol de baixes, Marc Fortuny marxa al Malleu, Jordi Pedrerol al Canovelles i Rubén Casanova a un club professional. A més, Carlos Macedo està buscant equip. Garcia va també va confirmar la continuïtat de Torcal, que va arribar a l'entitat poc abans d'acabar la Lliga.


La plantilla iniciarà els entrenaments el 8 d'agost. El Torneig de Festa Major serà contra el Manlleu, equip de Tercera Divisió, el proper 21 d'agost a les 21h del vespre.

Edicions locals