La línia R8 ja és una realitat

El nou tren farà el trajecte Mollet-Bellaterra en 10 minuts.

A partir d’aquest diumenge es posa en servei la línia R8, que permetrà la connexió directe entre el Vallès Oriental, el Vallès Occidental i el Baix Llobregat.

La nova línia R8, entre Martorell i Granollers, permetrà la connexió entre el Vallès Oriental, el Vallès Occidental i la Baix Llobregat, sense haver de passar pel centre de Barcelona. Amb la posada en servei d’aquesta línia es dóna resposta a una demanda llargament reivindicada pels municipis d’aquestes tres comarques, que veuran millorada la seva connectivitat, especialment amb la Universitat Autònoma.

La previsió és que el traçat serveixi per millorar la connexió del territori amb la UAB i que compti amb 3.000 usuaris diaris. La R8 entrarà en funcionament diumenge vinent i en els propers anys podria ampliar-se fins a Sant Celoni i Vilafranca del Penedès.

La nova línia enllaçarà les estacions de Martorell, Castellbisbal, Sant Cugat, Rubí, Cerdanyola Universitat, Mollet-Sant Fost, Montmeló i Granollers Centre.

A partir d’ara, els trens de la nova línia permetran fer el recorregut de Mollet a la UAB en uns 10 minuts. A partir de diumenge, el primer tren de la R8 sortirà de l’estació de Mollet-Sant Fost a les 6.38h i el darrer, a les 21.44h.

Edicions locals