Pau Garcia: 'El nostre objectiu és ser competitius fins al final'

El club presenta al nou tècnic i renova només a quatre jugadors de l'actual equip.

El CB Mollet va presentar dimecres al nou tècnic, Pau Garcia, que serà el reponsable de la banqueta i de la secretaria tècnica. Per la seva banda, Àlex Coma, fins ara director esportiu, passa a formar part de la junta directiva i seguirà com a entrenador del bàsquet formatiu. El club ha decidit canviar el model per centrar en el mateix entrenador tota la reponsabilitat esportiva.


Pau Garcia, que prové del CB Hospitalet, comença una nova etapa amb les idees clares: "Volem oferir un estil de joc més ràpid i agrresiu perquè considerem que estem en deute amb l'afició. Encara estem treballant per tancar la plantilla, no tenim pressa. És molt difícil fixar-nos ara un objectiu classificatori perquè no sabem quin equip tindrem la propera temporada. L'únic que podem dir és que serem competitius fins al final".


L'entitat només mantindrà quatre jugadors de l'actual plantilla –Albert Ferrer, Albert Griso, Roger Dam i Jonathan Ramírez–, però confirma els fitxatges de l’ala-pívot Aitor Garcia (CB Hospitalet de Copa Catalunya) i del pívot argentí Hernán Oliaguibe (UE Montgat de Copa Catalunya). Els dos s’han format a les categories inferiors del Joventut de Badalona. El club està buscant a un base, un escorta i dos jugadors d’interior. Uns dels jugadors que interessen és Dani Benitez, que el curs passat va jugar al CB Granollers. D’altra banda, Jordi Pons, Salva Camps, Lluís Curto i Gerard Fernández marxen del Plana Lledó. Joel Palou i Pau Reina estan negociant la seva renovació.


L’equip començarà la pretemporada el proper 16 d’agost, tot i que de moment no hi cap partit amistós confirmat. La primera jornada de Lliga serà a mitjans de setembre.

Edicions locals