Centenars d’Indignats persegueixen l’alcalde fins a Can Pantiquet

Els improvisats manifestants van esperar a tots els regidors a la porta del consistori molletà.

En acabar el Ple, centenars d’Indignats, alguns dels quals van ser presents a la sessió, van esperar a que tots els regidors sortissin del consistori per fer paleses les seves protestes davant el punt aprovat. Els primers en sortir van ser els grups de l’oposició, alguns més escridassats que altres com el regidor de CiU, Feliu Guillaumes que, amb ironia, llançava petons a l’aire, o els regidors del PP, que també van ser escridassats. En canvi, els regidors d’ICV-EUiA van sortir de forma victoriosa aixecant els braços.


Prop de les vuit del vespre va fer-ho l’equip de govern al complet. Els Indignats van perseguir  l’alcalde, escortat per la Policia Local i els Mossos d’Esquadra i acompanyat de la tercera tinent d’alcalde Mercé Pérez, creuant gairebé tota la ciutat. Aquesta protesta va recórrer l’avinguda Llibertat, la Rambla Fiveller, les avingudes Jaume I i Antoni Gaudí i el carrer de Can Flequer per finalitzar al Centre Cívic de Can Pantiquet on, segons han publicat altres mitjans, l’alcalde tenia una reunió de treball.

Durant tot el recorregut els Indignats van escridassar  l’alcalde amb lemes com “aquest alcalde no ens representa” o “on està l’alcalde de Mollet”. Els Indignats van anar diluint-se després d’esperar uns vint minuts a la porta del centre cívic.

Edicions locals