El CB Mollet confirma el fitxatge de l’aler Aitor Pérez

Fernández rebutja l’oferta de renovació i marxa al CB Granollers amb Curto i Berenguer.

L’ambiciós projecte que vol Pau Garcia per la propera temporada ja s’està començant a definir. El club ha decidit no renovar a Jordi Pons, Salva Camps, Lluís Curto i Albert Berenguer, que s’hauran de buscar equip. L’entitat sí que ha ofert un any més de contracte a Pau Reina i Palou, que encara no han confirmat la seva continuïtat. També volien seguir comptant amb els serveis de Gerard Fernández, però el pivot ha marxat al CB Granollers.

Els tres jugadors que seguiràn segur són Albert Ferrer, Albert Griso, Roger Dam i Jonathan Ramírez. D’altra banda, el club continua treballant per reforçar l’equip de cara al proper curs. L’únic fitxatge confirmat és el d’Aitor Pérez, ala-pivot del CB Hospitalet. Un jugador que té moltes opcions de jugar a Plana Lledo en pocs mesos és el pivot Hernan Olaguibe, del CB Montgat.

El club també està interessat en incorporar a Dani Benítez, del CB Granollers, però la seva lesió al genoll de moment és un obstacle. Una altra notícia és que finalment l’entitat no disposarà de la plaça demanada a Primera Catalana per un  sènior B. Amb aquesta decisió s’esfuma la idea de plantilla curta del primer equip i segurament s’acabarà completant amb 12 fitxes. El Mollet busca ara un base, un aler més i dos pivots a l’espera de les decisions de Josep Manuel Palou i Pau Reina.

Edicions locals