Maria Martínez, nou reforç del Mollet HC femení

La jove de Castellar del Vallès s’incorpora al conjunt de Carles Dulsat.

Després d’un any sense competir, Maria Martínez, de 18 anys, comença una nova etapa al Mollet HC femení que enguany dirigeix Carles Dulsat. L’equip molletà es prepara per arribar en les millors condicions al 25 de setembre, quan començarà la Copa de la Lliga. La final del torneig es celebrarà el 16 d’octubre.

D’altra banda, el primer partit de Lliga serà a la pista del Terrassa el proper 23 d’octubre, mentre que l’últim serà a casa contra l’Arenys de Munt el 20 de maig del 2012. A més, el club molletà també buscarà un lloc a la Copa Generalitat amb una bona classificació al final de la primera volta del campionat.


La Nacional Catalana femenina està formada per 14 conjunts, quatre d'ells del Vallès Oriental: el Mollet HC, l'HC Palau de Plegamants, el Fergo Aisa Sant Feliu i el CHP Bigues i Riells. El viatje més llarg de les molletanes serà fins a Capellades (78 km), mentre que el desplaçament més curt serà a Palau de Plegamants (8 km).


Un derbi per obrir boca

Els nois del Mollet HC començaran la Lliga contra el Cerdanyola CH el proper 25 de setembre. El primer compromís a casa no serà fins el 2 d'octubre, quan rebran la visita del CE Vendrell. El 2011 el finalitzaran a Riera Seca contra l'Igualada HC i acabaran la Lliga contra l'HP Tona.

La Nacional Catalana masculina està formada per 16 equips: 12 de la província de Barcelona, dos de Girona i un de Lleida i un altre de Tarragona. Els representants vallesans són el Mollet HC i el Cerdanyola CH. El desplaçament més llarg dels molletans serà fins a Juneda (155 km).

Edicions locals