Més de 150 activitats per al nou curs dels Centres Cívics

El 98% de les persones usuàries de la xarxa de centres culturals i de proximitat valora molt positivament les activitats, cursos i tallers.

Una enquesta de satisfacció realitzada el curs passat sobre 1.606 persones (del total de 2.910 inscripcions) revela que el 98,72 % de les persones usuàries valora molt positivament les activitats, cursos i tallers a la xarxa de centres culturals i de proximitat de la ciutat.

El 93,6 % també declara la seva intenció de tornar a inscriure’s en alguna de les activitats de cara al curs següent. Pel que fa a la valoració dels monitors/es encarregats de les activitats és de 9,5 punts sobre 10.

Durant el primer semestre de l’any 2011, els centres cívics, culturals, el CIRD Joana Barcala i els centres de formació de la gent gran han registrat 305.854  usos, matí, tarda i vespre. És a dir que s’han fet servir molt i que això mateix els dóna sentit.

El càlcul s’ha realitzat per nombre d’usos, que no és el mateix que persones usuàries. Un ús equival a cada vegada que una persona s’adreça al centre per fer-hi alguna activitat.


Es presenta el programa per al nou curs 2011-2012

Ja és a punt el programa per al curs 2011-2012 que organitza anualment l’Ajuntament, amb la col•laboració de diverses entitats. Està format per més de 150 activitats cada quadrimestre, que es desenvoluparan als centres cívics, culturals, de la gent gran, de dona i de joves, des d’octubre a juny.

En aquest nou curs hi ha uns 150 cursos cada quadrimestre, adreçats a totes les edats, infants, joves, adults, gent gran; i de totes les temàtiques: dansa, salut, art, artesanies, imatge, noves tecnologies, llengües, cuina, música, teatre, formació en el lleure, difusió cultural en general. També hi ha el programa de desenvolupament cultural comunitari que es du a terme als barris de Can Borrell i Plana Lledó, Obrim Finestres en família, i el del barri de Can Pantiquet, Obrim Finestres en temps de crisi. Ambdós programes són gratuïts i s’adrecen el primer a les famílies i el segon, a les persones aturades.

Podeu consultar tots els cursos, horaris i preus a www.molletvalles.cat.


Sistema d’inscripcions presencials i per Internet


Les inscripcions es faran de manera presencial els dies 26, 27, 28 i 29 de setembre a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de l’Ajuntament, de 2/4 de 4 de la tarda a 8 del vespre.

A més, enguany les inscripcions es poden tornar a fer per Internet, des de qualsevol ordinador, els mateixos dies i horaris que les inscripcions presencials. Si és la primera vegada que s’utilitza aquest sistema, caldrà dirigir-se primer a qualsevol dels centres de la ciutat i omplir una fitxa d’usuari de la xarxa. El proper 12 de setembre, es rebrà per correu electrònic l’usuari i la contrasenya per accedir al sistema. Tot seguit es podrà accedir al sistema d’inscripcions en línia des del web municipal.


Cursos i tallers per a la gent gran

El programa d’activitats per a la gent gran a l’Ateneu Gran i El Lledoner està farcit d’activitats d’àmbits ben diversos com les habilitats personals, l’expressió, les noves tecnologies, la salut i el creixement personal i les humanitats. Les inscripcions per a aquests cursos es faran la setmana del 19 al 23 de setembre, cada tarda de 2/4 de 4 a les 8 del vespre, a l’OAC.

Sota aquestes línies es troba el butlletí, en format PDF, amb tota la informació referent a les Activitats, cursos i tallers 2011-2012.

Edicions locals