ICV-EUiA explica els motius de la renúncia de Fernández

La coalició treballa ja en aquest inici de curs polític de cara una tardor que augura “complicada” en tots els àmbits.

Després que la setmana passada saltés la notícia de la renúncia al càrrec de regidora de Noemí Fernández, la coalició a la que ha representat en els darrers quatre anys va convocar dimecres una roda de premsa per explicar els motius de la renúncia i avançar la tasca del grup municipal en l’inici del curs polític.

L’encara portaveu d’ICV-EUiA, Noemí Fernández, va explicar que la notícia havia trencat l’esquema de l’inici de curs polític però que la coalició “seguirà treballant en la mateixa línia com fins ara”. Fernández continuarà a la resta de càrrecs en l’executiva del partit, en el secretariat comarcal i en la comissió política local.

El secretari general de la coalició, Antonio Escribano, va voler remarcar que la coalició “no està tocada” i que a finals de juliol aquesta ja va redactar un document per enfortir-se encara més: “La coalició té molt bona salut i seguirà endavant. Té valors, programa i conceptes i això està per sobre de les persones”.

El company de Fernández en el grup municipal, Antonio López, va lamentar la notícia i va valorar molt positivament la feina feta per Fernández en els darrers quatre anys. López va destacar que aquesta transició s’estava fent de forma tranquil·la i clara i que la coalició tenia un “programa alternatiu” al del mes de maig passat. Com a coalició se seguirà amb l’oposició a la Reforma Constitucional, a les retallades del Govern i també davant la sentència del TSJC relativa al sistema d’immersió lingüística.

Edicions locals