9.082 alumnes comencen el curs escolar dilluns

El quart institut públic, ubicat de forma provisional a l'edifici del GIRO, de la ciutat obrirà les portes amb tres nous grups de 1r d’ESO.

El dilluns vinent, 12 de setembre, 9.082 nens i nenes entre infantil, primària i secundària obligatòria començaran el curs escolar als diferents centres educatius de Mollet. La principal novetat d’enguany és la posada en funcionament del 4rt institut públic que s’ubica provisionalment al GIRO.

L’alumnat que començarà el curs el proper dilluns està format per 1.974 infants del cicle d’educació infantil, 4.844 d’educació primària i 2.264 d’educació secundària obligatòria.
Com a novetats, el curs 2011-2012 s’ha recuperat un grup de P3 de l’Escola Joan Salvat Papasseit que el curs passat no es va obrir, i s’han ampliat les places d’educació secundària amb tres nous grups de 1r d’ESO, que corresponen al nou 4rt institut públic de Mollet.

El 4rt institut s’ubicarà de manera provisional a l’edicifi del GIRO, que ha estat cedit a la Generalitat per l’Ajuntament de Mollet per tal de garantir la posada en marxa d’aquest nou equipament en el curs 2011-2012. Tot i això, l’Ajuntament continuarà reclamant a Generalitat la construcció definitiva del 4rt institut públic a la Vinyota.

Aquest dimarts, 6 de setembre, també ha començat el curs a les escoles bressol municipals. En aquest cas, un total de 267 infants de 0 a 3 anys ja han començat a les tres escoles de la ciutat: La Filadora amb 87 alumnes,  La Xarranca amb 94 alumnes i Els Pinetons amb 86 alumnes.

Edicions locals