L’Hospital millora el sistema de citació per a la Consulta Externa

L'objectiu és tenir aquesta prova pilot en funcionament durant el darrer trimestre de l'any.

Amb l’objectiu de millorar i afavorir una comunicació més fluïda i interactiva amb les persones usuàries de l’Hospital, s’ha posat en marxa un nou sistema de comunicació per a la citació i recordatori de les primeres visites i les reprogramacions.

Aquest nou sistema consisteix en l’enviament de SMS a través del telèfon mòbil de forma que la persona rep el recordatori de la seva visita i pot confirmar o no la seva presència. Amb la utilització d’aquest nou sistema es pretén reduir un 10% el nombre de persones que no es presenten a la visita, disminuir la burocràcia i optimitzar recursos.

Aquest nou sistema de comunicació s’ha iniciat amb una prova pilot amb l’objectiu de tenir-lo en ple funcionament durant el darrer trimestre de l’any.

Progressivament, aquest nou sistema anirà substituint la comunicació que es fa actualment per correu ordinari, apostant per les noves tecnologies i la sostenibilitat.

En aquest sentit, totes aquelles persones que vulguin rebre les citacions per SMS, poden facilitar el seu número de telèfon mòbil de dues formes: a través de la web de l’Hospital, on poden dirigir una petició a l’apartat de Gestions/Atenció al ciutadà; o trucant a l’Hospital i facilitant el seu nom i mòbil.

Edicions locals