Spaniweb, 6 anys dissenyant pàgines web

c/ Martí l’Humà, 1
TEL. 93 593 79 08

SpaniWeb, ubicada a Martí l'Humà nº 1, porta 6 anys dedicats a la creació i el disseny de pàgines Web a nivell nacional i internacional.

Aquest any destaca per les seves promocions per a PIMES I AUTÒNOMS, per aquells emprenedors que desitgen crear la seva pròpia pàgina Web o el seu negoci online i necessiten un bon assessorament, una bona i fiable plataforma de desenvolupament i que a més sigui pràctica, sencilla i sense compromisos de permanència, sense lligams i a un cost molt baix.
SpaniWeb disposa de 3 solucions fàcils de gestionar per als usuaris: Web Premium per 20€/mes (+iva), Comercio Pro per 35€/mes (+iva) i Comercio Experto per 50€/mes (+iva).

També disposa de 3 atractius packs: SpaniMail per a una perfecta estratègia de comunicació, amb opció per a perfeccionar dissenys i amb la opció de rebre informes i anàlisi de l'impacte dels seus Newsletter.

SpaniPack per poder personalitzar el seu catàleg de productes i serveis a la Web, partint d'un estudi previ sobre les seves necessitats com a empresa per a poder desenvolupar una pàgina Web feta a mida.

 SpaniStore un paquet perfecte per a la personalització de la seva botiga on.line, assessorada per experts en disseny gràfic, creació d'alt impacte visual per als seus clients. SpaniWeb  vol agrair a tots els seus clients la confiança depositada en els seus serveis i la participació de la creació i millora de totes aquelles pàgines Web que per sort estan obtenint els resultats esperats, i espera continuar amb la seva confiança i amb la dels veïns emprenedors de Mollet.

Edicions locals