El fill d’Epi fitxa pel Bàsquet Mollet

Edgar San Epifanio serà el recanvi de Jonel Palou i debutarà davant el Regal Barça B.

El polivalent Jonel Palou comunicava dilluns la decisió de deixar l’equip i finalitzar la seva etapa com a jugador del Rencavis Gaudí al·legant motius personals.

Davant d’aquesta situació, el Recanvis Gaudí s’ha mogut amb rapidesa i ha incorporat a Edgar San Epifanio, un escolta de 23 anys i 1.94 m d’alçada, que la temporada passada va jugar a LEB Or amb el Palencia Baloncesto. Edgar és fill de Juan Antonio San Epifanio, mític aler del FC Barcelona de la dècada dels vuitanta.

Serà el segon San Epifanio que vestirà els colors del club després que el seu oncle, Herminio San Epifanio (Epi I), jugués la temporada 1992-93 a l’antiga Segunda División Nacional.

Edgar debutarà el proper dissabte 24 de setembre a les 19.45 h a l’amistós amb el FC Barcelona B aprofitant la jornada de descans del grup C.


Arnau Salinas, sis setmanes de baixa


El club també va confirmar dilluns la lesió d’Arnau Salinas, que no va poder debutar a Montcada mentre esperava els resultats d’una resonància magnètica que va confirmar una rotura de menisc i que l’obligarà a ser intervingut quirúrgicament la setmana que ve. El període de baixa previst rondarà el mes i mig.

Edicions locals