El Consorci Teledigital Mollet aprova el pressupost del 2012 amb una reducció de més del 20 %

En total, l’organisme que gestiona la televisió del Baix Vallès, Vallès Visió, disposarà d’un pressupost d’un milió d’euros que s’invertiran en cobrir les despeses de la producció i de l’enginyeria del canal, entre d’altres.

El Ple del Consorci Teledigital Mollet que gestiona la televisió Vallès Visió, ha aprovat el seu pressupost per a l’any 2012, amb una rebaixa de més del 20 %.

El pressupost per a l’any que ve és d’1.024.000 €, davant del 1.276.000 € que té al 2011. Tots els membres del Consorci Teledigital Mollet han valorat molt positivament aquesta rebaixa al considerar que en aquests moments de crisi econòmica calia estrènyer el cinturó intentant, això sí, mantenir la qualitat d’aquest servei públic.

La totalitat de membres, els representants dels nou municipis del Consorci, han qualificat d’excel·lent la tasca que realitzen els professionals de Vallès Visió al realitzar, segons ells, una programació àgil i moderna, convertint Vallès Visió en un referent de les televisions públiques catalanes, tant en la seva emissió digital com en la seva sortida on line.

També han volgut agraïr especialment la tasca d’aquelles persones que col·laboren  desinteressadament en el projecte amb la presentació de diferents espais de la cadena.

Edicions locals