“Somos Derbi” lliura un reconeixement a l’alcalde de Mollet

L’Associació el reconeix pel suport de l’Ajuntament en les negociacions per la continuïtat de l’empresa.

L’Associació de treballadors “Somos Derbi” va lliurar divendres una medalla commemorativa a l’alcalde de Mollet, Josep Monràs, en agraïment pel suport que ha rebut de l’Ajuntament durant tot el procés de negociació amb l’empresa italiana Piaggio per la continuïtat de la planta de Martorelles.

Per aquest motiu, els responsables d’aquesta associació formada per treballadors de Derbi van reunir-se divendres al migdia amb l’alcalde, el qual els va agraïr aquest reconeixement i va reiterar el seu suport i predisposició per si en un futur cal tornar a lluitar per mantenir la marca Derbi i els seus llocs de treball.

L’Associació “Somos Derbi” està formada per treballadors d’aquesta fàbrica que, amb accions lúdiques i socials volen reivindicar que la marca Derbi està viva i que els seus treballadors continuen lluitant perquè la històrica marca no marxi del territori. La primera acció que han realitzat amb gran èxit de participació ha estat una concentració de motos Derbi, el cap de setmana passat.

Josep Monràs va declarar estar “doblement feliç, pel fet de rebre aquest reconeixement i per haver contribuït, amb el seu granet de sorra, evitar el tancament de la planta de Derbi a Martorelles”.

Al juliol, el grup Piaggio, propietari de la marca de motocicletes Derbi, va retirar l'Expedient de Regulació d'Ocupació (ERO) que afectava 220 treballadors de Derbi a Martorelles i va garantir la continuïtat de la companyia de motocicletes com a mínim fins al juny del 2012, període durant el qual intentarà trobar una solució alternativa al tancament.

Edicions locals