“La Fira d’Artesans és el mirall per les fires de Catalunya”

Els propis artesans així li ho van confessar al president de l’AVV Fira d’Artesans, Martí Turégano.

“La Fira d’Artesans és el mirall per a moltes altres fires d’arreu de Catalunya, segons els propis artesans”.  El president de l’Associació de Veïns de la Fira d’Artesans, Martí Turégano, feia dilluns aquesta contundent declaració en clara al•lusió a l’èxit d’organització de la Fira d’Artesans de Mollet. Representants de l’associació van ser rebuts dilluns a la tarda per l’alcalde, que els va agrair l’esforç que fan cada any per mantenir el nivell de la Fira.

Turégano també va explicar que havia vingut gent de Gràcia per veure la decoració d’enguany que creu, ha tingut part important en l’atractiu de la Fira.

La trobada es va produirdilluns a la tarda a la Sala de Govern de l’Ajuntament. Una quinzena de veïns i veïnes de la Fira van assistir a la trobada amb la qual reconeixien sentir-se molt agraïts, ja que suposava un reconeixement a la seva tasca. Els veïns van lliurar a l’alcalde un record d’aquesta edició de la Fira, en forma del característic sol de la Fira d’Artesans.

L’Associació fa una valoració 100% positiva de la passada edició de la Fira, la número 28, en la qual calculen que hi ha hagut uns 40.000  visitants i un bon nivell de vendes, segons els han transmès els artesans.

L’alcalde de Mollet, Josep Monràs, que va rebre els veïns acompanyat per la regidora de Cultura i Festes, Mercè Pérez, va donar a l’Associació de Veïns un dels regals institucionals més significatius: una reproducció a petita escala del Menhir trobat al parc de les Pruneres. Amb aquest obsequi, Monràs va voler agrair l’esforç que els veïns fan cada any per organitzar aquesta Fira conjuntament amb l’Ajuntament; perquè la Fira tingui un caire i un caliu propis, gràcies a la decoració i l’entrega dels veïns i les ganes de mantenir en el temps aquesta ja consolidada fira d’artesania de qualitat.

Segons Josep Monràs, la Fira d’Artesans aporta a la ciutat de Mollet projecció i reconeixement arreu de Catalunya i suposa la recuperació dels carrers del nucli històric.

Edicions locals