Ràdio Mollet enceta programació

'Ressaca esportiva i 'A pas de tortuga' són les principals novetats de la nova temporada.

Ràdio Mollet, emissora municipal, ha estrenat aquesta setmana la graella de programació per la nova temporada radiofònica 2011-2012.

Les principals novetats són el programa, 'Ressaca esportiva', que s’emetrà el dilluns, de nou del vespre a deu de la nit i on s’analitzarà i repassarà la jornada esportiva del cap de setmana. En aquest programa hi participarà el redactor d’esports de Mollet a mà, Adrià Solís.

I l’altre novetat és el programa, 'A pas de tortuga', una mirada al món arabo-musulmà, que conduirà el llibreter molletà, Carles Peña. A pas de tortuga s’emetrà els dijous entre dos quarts de deu i les deu del vespre.

L’emissora municipal manté els espais informatius de les vuit del matí, l’una del migdia, les set de la tarda i les nou del vespre, així com els butlletins d’informació estrictament local als dos quarts.

Per segon any consecutiu, l’emissora aposta pel magazine matinal, Posa’t les piles, entre les nou i dos quarts d’onze del matí i manté a la seva graella programes històrics com ara, Panorama musical i La Pubilla, que enguany cumpleix divuit anys en antena.

Edicions locals