Víctor Mas ingressa a la Reial Ordre del Mèrit Esportiu

El distingit àrbitre molletà ingressa en la categoria de Medalla de Bronze que li serà atorgada el proper 5 d'octubre a Madrid.

Víctor Mas, distingit àrbitre molletà, ingressa a la Reial Ordre del Mèrit Esportiu en la categoria de Medalla de Bronze. Es tracta d’una distinció que atorga el Consell Superior d’Esports del Govern Espanyol pels seus mèrits i la seva contribució a l’esport. Mas és membre de la Comissió Tècnica de la Federació Internacional de Bàsquet  (FIBA).

Aquesta distinció és el reconeixement a una brillant trajectòria professional que ha contribuït de manera decisiva a la projecció nacional i internacional de l’esport espanyol. El lliurament de la medalla tindrà lloc el proper 5 d’octubre en un acte solemne que se celebrarà a Madrid.

El molletà Víctor Mas  Ràfols és àrbitre de bàsquet i, com a tal, ha ostentat diversos càrrecs a la FIBA i a la Federació Espanyola de Bàsquet. Molt vinculat a la ciutat, forma part del Consell Municipal d’Esports i participa habitualment com a jurat de la Nit de l’Esport.


Edicions locals