L’Escola Sant Gervasi convoca els II Premis Manuel Arroyo

L'obectiu del guardó és donar suport i impulsar projectes empresarials cooperatius de joves emprenedors.

L’Escola Sant Gervasi ha convocat aquesta setmana la segona edició dels Premis Manuel Arroyo per donar suport i impulsar projectes empresarials cooperatius de joves emprenedors.


Els premis estan dividits en dues categories: reconeixement a la millor iniciativa empresarial d’un exalumne de l’Escola Sant Gervasi (amb un dotació de 2000 euros) i reconeixement a joves emprenedors de l’àmbit cooperatiu (amb una dotació de 6000 euros).

La convocatòria està adreçada a joves d'entre 18 i 35 anys, amb voluntat emprenedora, interessats en l'economia social, especialment en les cooperatives, i que vulguin iniciar o estiguin iniciant projectes empresarials sota el model cooperatiu. Les candidatures es poden presentar a través del web oficial dels premis fins al dia 30 de desembre de 2011.

"L’objectiu del certamen és potenciar models d’emprenedoria construïts sobre una sòlida base ètica”, segons el president d’Escola Sant Gervasi, David Cos.

Els premis porten el nom del fundador de l’escola. Manuel Arroyo (1946-2008) que va fundar l’Escola i en va ser director entre 1970 i 2007 i President  fins a la seva mort, el 2008.

Edicions locals