Dance & Beauty, Centre de Benestar i Escola de Ball

Plaça Major, 5 - local 5
Tel. 93 579 49 99                          www.danceandbeauty.com

Dance & Beauty ha estat creat per cuidar el cos des de tots els punts de vista. Podríem definir-lo com un espai de benestar, salut i relaxació. Més de 200 m2 en instal•lacions al servei de l'ensenyament del ball, ioga i venda de productes naturals.

D’una banda, la seva escola de ball, amb vuit professors dedicats, ofereix classes de Latin (Bachata, Salsa i Mzouk), Flamenc, Sevillanes, Dansa del ventre, Street dance, Broadway (funky-jazz) i Musical (cantar i ballar). Pels més petits també fan classes de Hip hop, Dansa del ventre, Sevillanes i iniciació de ritmes llatins. També els balls terapèutics, el tai-txi o el pilates destaquen en les propostes .

La part de benestar compta amb teràpies alternatives com el Quiromassatge, la Reflexoteràpia, el Tapping, la Tècnica Metamòrfica, el Reiki, el Shiatsu, la Kinesologia i un servei de dietista també.

D’altra banda, Dance & Beauty compta amb un gran ventall de productes 100% naturals com ambientadors, cafès i tes ,sabons natural, Reconstituents refredats, cames cansades, memòria, revitalitzants, llet de soja, lecitina, gelees, extractes, herbes, caramels sense sucre,  mate, espelmes amb llum, espelmes aromàtiques, encens, mel, segó de civada, drenants, saciant, bronzejadors, llets solars, flors de Bach, aloe Vera, etc ...

Edicions locals