Vine a conéixer el nou bus urbà aquest dissabte

Sagalés també exposarà un autobús de principis de segle (fotografia).

Aquest dissabte 1 d’octubre, entre les 10 del matí i les 2 del migdia, la ciutadania de Mollet podrà conèixer com són els nous vehicles del bus urbà que entraran en funcionament a mitjans de mes.

Són tres vehicles nous que substituiran els minibus que actualment cobreixen el servei d ela línia 1 del bus urbà. Els nous autobusos tenen més capacitat (es passa de 30 a 69 places), són totalment accessibles i consumeixen menys combustible, de manera que són menys contaminants.

Els vehicles es va presentar aquest dimarts a les instal•lacions de l’empresa Sagalés, concessionària del servei de bus urbà, i només els manca el procés de matriculació per poder circular.

Aquest dissabte, a la confluència del carrer de Berenguer III amb l’avinguda de la Llibertat, hi haurà un dels nous vehicles exposat perquè la gent pugui entrar i conegui els nous autobusos en primera persona. L’empresa Sagalés també exposarà un autobús de principis de segle, una curiositat que permet veure com ha evolucionat el transport de viatgers.


Nova guia del transport públic a la ciutat

Coincidint amb la presentació dels nous autobusos i de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, l’Ajuntament lliurarà la nova Guia del transport públic de la ciutat. Es tracta d’un tríptic amb informació de totes les línies de bus que circulen per la ciutat (tant el bus urbà com les línies interurbanes), així com informació de les línies de tren i les parades de taxi.

La guia inclou horaris actualitzats i la localització de les diferents línies de transport, estacions i parades sobre el plànol de la ciutat. La podeu consultar en el document PDF sota aquestes línies.

Edicions locals