'No em miris així mama' guanya el primer premi del Concurs de Relats

El certamen organitzat per l'Hospital de Mollet i el Centre de Salut Mental dins el marc del Dia de la Salut Mental.

El jurat, reunit en sessió el 6 d’octubre de 2011, va voler destacar especialment la qualitat dels textos presentats, el missatge que volen transmetre i la cura en la redacció i estructuració dels textos. Així mateix, va felicitar tots els autors i autores per la seva participació al certamen i els va animar a continuar participant en futures edicions, així com a la resta de les persones que hi vulguin optar per primer cop.

El jurat del certamen literari ha estat format per: Josep Masats, escriptor i professor molletà; Carles Peña i Imma Romero, llibreters i propietaris de la Llibreria L’Illa de Mollet; Elvira Compte, filòloga i conductora del programa Va de Lletres de Ràdio Mollet; Josep Lluís Bonet, director del setmanari Mollet a mà, en representació d’un mitjà de comunicació local; i Marina Pujol, directora de Comunicació de l’Hospital de Mollet.
 
Considerada la nombrosa participació de poesies, en aquesta ocasió el jurat va creure convenient atorgar tres premis en la categoria prosa i un premi per a poesia. Llegits i analitzats els textos presentats, els textos guardonats en la categoria prosa són:

    3r premi: per al text Un instante, amb el pseudònim Wasabi. El jurat ressalta la força del text i les emocions transmeses des del punt de vista de la persona amb la malaltia. Oberta la plica, l’autora és Marta Lao Báez.

    2n Premi: per al text Meditació i meditacions, amb el pseudònim Vincent. El jurat valora l’originalitat del text així com el missatge positiu i el paper important de la família. Oberta la plica, l’autora és Maria Craven-Bartle.

    1r Premi: per al text No em miris així mama, amb el pseudònim Maribí. El jurat destaca la força i emotivitat del text així com la seva qualitat literària i de redacció. Oberta la plic,a l’autora és Maria Victòria García Muñoz.

Pel que fa a la categoria poesia, el text guardonat ha estat per:

Amor de violeta, signat amb el pseudònim Tardor. El jurat valora la tècnica acurada en la redacció i el tractament molt líric de la temàtica. Oberta la plica, l’autora és Pilar Campany i Piqué.

Edicions locals