'Ficción real' es gravarà en dues setmanes al Parc de Plana Lledó

La Marineta va acollir dissabte el casting d’actors extres que participaran al curtmetratge.

El passat dissabte, més de vint persones van participar en el càsting per fer el curtmetratge de Ficción Real, del guionista molletà Alfons Carrasco, que l’any passat va guanyar el primer premi del Concurs de Guions de La Vanguardia.

L'acte va començar amb la projecció d'Invisibles, un tráiler dirigit per Xavier Cruzado. També es va presentar Un bonito día de Primavera, d'Abel Castro. Després, el director de Ficción Real, Xavier Cruzado, va parlar breument amb cadascun dels actors extres. El guionista Carrasco va afirmar que "quan vam convèncer a La Vanguardia per fer el rodatge en exterior em vaig posar en contacte amb l'Ajuntament per buscar a gent de Mollet que volgués fer d'actors extres". D'altra banda, Cruzado va assegurar que "la gent que vingui ha d'estar mínimament en forma, ja que hauran de correr diverses vegades. Recomanem que portin calçat adequat i roba o blanca o negra".

L’única condició per poder participar era tenir entre 25 i 45 anys. Ficción Real, produït per Gotas de ficción, es realitzarà per mitjà d’un equip tècnic de 12 persones i estarà protagonitzats per tres actors de fama nacional: Mariam Aguilera (Los hombres de Paco), Xavier Serrat (La Granja) i Roger Pera (Hospital Central).

Els propers 15 i 16 d'octubre es realitzarà el rodatge en el parc de Plana Lledó.

Edicions locals