L’Ajuntament restringirà el trànsit de vehicles als carrers del centre

Dimecres entra en funcionament una mesura que ja va avançar Mollet a mà a principis d'any.

Aquest dimecres entrarà en funcionament la restricció del pas de vehicles al centre històric. Tal i com va informar Mollet a mà a principis d'any, s’han col•locat pilones en diversos punts per evitar el pas indiscriminat de vehicles a les zones de vianants. Només hi podran accedir de manera controlada veïns i comerciants de la zona.

S’han col•locat pilones que eviten el pas indiscriminat de vehicles als carrers de Gaietà Ventalló; Madrid;  i els trams de Ramon Casas i la Pau que són de vianants. També s’han col•locat pilones per evitar l’entrada de vehicles a les rambles Balmes i Fiveller i aïllar també la zona de la plaça de Prat de la Riba, on els vehicles accedien des del carrer de Pere Ramon.

Per evitar l’entrada de vehicles, l’Ajuntament de Mollet ha col•locat pilones hidràuliques en diferents punts d’accés a aquests carrers. Es tracta d’unes pilones que funcionen amb targeta de proximitat, en comptes de comandament a distància, que millora la tecnologia de les pilones ja existents a altres zones de la ciutat. Els veïns amb guals i els comerciants de la zona disposaran d’una targeta per poder accedir al seu carrer i també s’establiran uns horaris d’accés per a la càrrega i descàrrega.

Es tracta d’una nova mesura destinada a la millora de la mobilitat a la ciutat, que pretén restringir totalment el trànsit de vehicles pels carrers de vianants del nucli de la ciutat, per afavorir el passeig dels ciutadans en eixos eminentment comercials. D’aquesta manera, es pacifica totalment aquesta zona on els vianants ja fa anys que tenen prioritat. L’any 2006, l’Ajuntament ja va restringir totalment el pas de vehicles pels carrers de Portugal, Can Pacià i Bartomeu Robert.

Edicions locals