Mollet Comerç i “la Caixa” entreguen 5.000 euros al Casal Obert

La donació és el resultat d’una nova campanya solidària de la targeta Mollet Comerç.

Dijous al migdia, la Federació de Comerç i Serveis de Mollet i “la Caixa” han donat un xec per valor de 5.000 euros a l’Ajuntament de Mollet, concretament al servei municipal Casal Obert. Els diners són el resultat d’una nova campanya solidària de la targeta Mollet Comerç.

La Federació de Comerç i Serveis de Mollet i “la Caixa” han decidit donar un  percentatge de les compres efectuades durant l’any al servei municipal del Casal Obert. Gràcies a les compres fetes per les persones que ja tenen la targeta Mollet Comerç, i gràcies al compromís dels comerços adherits a la Federació de Comerç i Serveis de Mollet, s’ha pogut assolir un gran èxit en la campanya: s’han donat 5.000 € al Casal Obert, que es destinaran a la compra de material divers.

L’acte de lliurament ha tingut dijous al migdia a les instal•lacions del casal Obert i ha comptat amb la presència del president de la Federació de Comerç i Serveis, Vicenç Pascual, el Director de l’Àrea de Negoci de “la Caixa” al Vallès Sud, Josep Maria Mauri, la regidora de Serveis Socials, Ana Díaz i la regidora de Comerç, Mercè Pérez.

El Casal Obert és un espai adreçat als infants que necessiten suport en l’educació, el creixement personal i habilitats per a la vida. Aquest servei es planteja com un espai de trobada i de relació per als infants i les seves famílies. El servei compta amb un total de 60 places diferenciades en franges d’edat, petits, mitjans, grans i també un grup específic de famílies. El curs passat el servei va atendre un total de 80 nens i nenes.


Targeta gratuïta

La Targeta Mollet Comerç està exempta de quotes d’alta i manteniment. A més, la renovació també és gratuïta. Per utilitzar-la, el client no ha de canviar de banc, ja que pot domiciliar-la a la seva entitat financera.

La Targeta Mollet Comerç permet disposar d’efectiu en qualsevol caixer de “la Caixa”. A més, el client pot escollir la forma de pagament sense canviar de targeta (crèdit, dèbit o pagament ajornat).

Edicions locals