En Marxa el Sopar solidari de Mollet amb Cuba

Mollet amb Cuba va presentar dimecres la cinquena edició i perfila ja tots els preparatius d’aquest acte solidari.

L’entitat solidària Mollet amb Cuba va presentar dimecres la cinquena edició del Sopar Solidari amb destacades novetats.

A nivell gastronòmic, el menú el composarà una amanida tropical, pollastre amb bolets, arròs blanc i de postres, gelat de plàtan. 

D’altra banda, al sopar hi haurà musica cubana, productes cubans i, també, un menú típicament cubà que serà preparat i servit pels membres i amics de Mollet amb Cuba. Aquest any la entitat compta ja amb la experiència de l’èxit de les quatre edicions anteriors. A més, també es va presentar el cartell d’enguany, dissenyat un cop més per l'artista molletà, Xavi Clavijo.

L’entitat sortejarà al sopar una obra escultòrica que ha estat cedida per a la ocasió per l’escultor Ricard Mira, titulada “Gestació”. I cal destacar també la presència en el sopar de la Cònsol de Cuba a Barcelona Iraida Guerrero.

Pel que fa als projectes de l’entitat, enguany vol  endegar al municipi d'El Cerro La Habana la creació d'horts urbans per part dels avis del ‘Taller de Transformación Integral Atarés-Del Pilar’, per tal de fomentar  la seva vinculació en el desenvolupament agroalimentari de la comunitat

El preu del Sopar serà el mateix de l’any passat, 15€, i es poden aconseguir els tiquets  per mail ([email protected]) , o contactant a el web ( molletambcuba.bloc.cat), o al tenderol que es muntarà el dissabte i  diumenge 15 i 16 d’octubre a les Rambles de Mollet al mati o també els dimecres a partir de les 19’30 – 21,30 hores al Centre Cívic La República (c/  Pineda Fosca nº 6) abans del dia 19.

Edicions locals