Monràs, reelegit president del Consell Esportiu del Vallès Oriental

La nova junta directiva va escollir per unanimitat l’alcalde i responsable d’Esports de Mollet.

L’alcalde de Mollet, Josep Monràs, ha estat reelegit per unanimitat president del Consell Esportiu del Vallès Oriental en l’assemblea extraordinària celebrada aquest dilluns a la tarda, a la Sala Cooperativa de Parets del Vallès.

L’assemblea extraordinària va escollir la nova junta directiva per als propers 4 anys, que estarà formada pels següents organismes:

- Ajuntaments: Mollet del Vallès, Granollers, La Garriga, Les Franqueses, Sant Celoni i  Cardedeu
- Centres escolars: Institut Carles Vallbona, Escola Mestres Muntanya, Institut Blancafort
- Clubs esportius: Handbol La Roca, Escacs Mollet i Tenis Taula Parets
- Federació Catalana d’Handbol
- Un representant del Consell Comarcal del Vallès Oriental

La nova junta directiva va escollir per unanimitat l’alcalde i responsable d’Esports de Mollet, Josep Monràs, perquè la presideixi en els propers 4 anys. Monràs presideix aquesta entitat des del 1993. A més, també és vicepresident primer de la Unió de Consells Esportius de Catalunya.

La resta de càrrecs escollits van ser: Sebastià Borrell (Handbol La Roca) com a vicepresident; Jose Ramirez (regidor d’Esports de Les Franqueses) com a tresorer; i Anna Palacios (Escola Mestres Muntanya) com a secretària.

Els consells esportius tenen l’objectiu de ser una eina a l’abast de tots els clubs i entitats esportives  de la comarca, per informar sobre les activitats esportives en edat escolar, realitzar tràmits, coordinar lligues i jocs esportius escolars, etc.

Edicions locals