Es reuneix la primera Comissió d’Impuls del Pla Estratègic

S'ha lliurat tota la documentació necessària perquè es posin a treballar en la línia estratègica d’Avançar en la ciutat cívica i educadora.

Després que la setmana passada l’Ajuntament de Mollet donés a conèixer l’estratègia d’implementació del Pla Estratègic, ja s’ha començat a treballar.

Aquest dilluns al vespre, s’ha celebrat la primera reunió de la Comissió d’Impuls Ciutat Cívica i Educadora. Els membres d’aquesta comissió s’han reunit amb l’alcalde de la ciutat, Josep Monràs, i amb el director del Pla, Raúl D. González, que els ha explicat el funcionament de les comissions i els ha lliurat tota la documentació necessària perquè es posin a treballar en la línia estratègica d’Avançar en la ciutat cívica i educadora.

El membres de la Comissió d’Impuls de Ciutat Cívica i Educadora són els molletans Laura Arnau, professora universitària de Ciències de l’Educació de la UAB; Francisco Amaya, que fou el primer Síndic Personer de la ciutat i és activista en diferents entitats socials; Marta Garreta, col•leccionista, galerista i experta en temes culturals; Jordi Monserdà, creador de la companyia Galiot Teatre i coordinador de la Mostra de Titelles de Mollet; i Mercè Pérez, regidora coordinadora de l’Àrea de Serveis Personals de l’Ajuntament.

Aquesta Comissió d’Impuls, com les altres tres que es crearan per a cada una de les línies estratègiques del Pla, té la funció d’impulsar i fer el seguiment de la implementació de totes aquelles accions definides en el Pla Estratègic relacionades amb la Ciutat Cívica i Educadora. Cada comissió d’impuls farà un seguiment semestral del pla i tindrà un paper cabdal en l’elaboració de valoracions i recomanacions anuals del grau de desplegament de les accions.

El Pla Estratègic de Ciutat Mollet 2025 es va elaborar durant el darrer mandat municipal, amb una gran participació qualitativa i quantitativa dels agents socials, institucions i ciutadania. Per això han de ser aquest mateix conjunt d’agents que integren la ciutat els responsables de fer-ne el seguiment i l’impuls de les estratègies acordades per a la ciutat del 2025.

Edicions locals