Quatre alumnes molletans reben el premi 'Jóvenes investigadores'

Olga Trilla, Irene Gimeno, Xavier Guerrero i Aitor Gímenez, de l'Escola Sant Gervasi,pel treball 'Desenvolupament d'una pròtesi mioelèctrica, entre l'ésser humà i la màquina'.

Olga Trilla, Irene Gimeno, Xavier Guerrero i Aitor Ramírez, alumnes de 2n de Batxillerat de l’Escola Sant Gervasi, han aconseguit el segon premi nacional en el XXIV Certamen Jóvenes Investigadores que la setmana passada es va celebrar a Málaga gràcies al treball que duu el títol 'Desenvolupament d’una pròtesi mioelèctrica, entre l’ésser humà i la màquina'. Els alumnes han estat dirigits pels professors Xavier Valldeoriola i Cristina Checa.

En aquesta edició del Certamen Jóvenes Investigadores, s’han presentat 261 treballs i, d’aquests, se n’han seleccionat 40 per a la final que s’ha celebrat en el marc del XXIV Congrés Jóvenes Investigadores a Màlaga. Aquest certamen és una iniciativa promoguda per l’Institut de Joventut i la Direcció General de Política Universitària. Durant els cinc dies que ha durat el congrés, els alumnes han exposat i defensat els seus treballs que han estat avaluats pel comitè dels Premis.

La intenció del Certamen és el d’incentivar l’interès per la investigació científica i fomentar l’esperit investigador dels alumnes espanyols d’ESO, Batxillerat i Formació Professional.

Edicions locals