CRA’P obre un segon cicle amb la companyia resident Último Comboio

L’Associació CRA’P, pràctiques de creació i recerca artística, continua obrint els treballs dels artistes en residència al públic.

La companyia Último Comboio seran els primers residents en presentar el proper dissabte 15 d’octubre a les 20h la seva recent creació Comics & mambos & vinyls. La Companyia multidisciplinar, establerta a Barcelona des de 2006 i dirigida per Anton Coimbra, és un laboratori on artistes de diferents àmbits treballen junts en la creació de nous llenguatges escènics i audiovisuals.

Dansa, còmics, mambos, tocadiscs, rumbes, diapositives, Dean Martin i bon humor. Amb aquests ingredients ens presenta Último Comboio aquesta creació multidiscliplinar, on la dansa és la protagonista. Amb ritmes tropicals, els ballarins ens transporten a un univers sensual i íntim on exploraran el flirteig, la seducció, els secrets i la feminitat.

Donada la naturalesa visual de la companyia, s’ha realitzat un experiment on totes les coreografíes han estat creades a partir de diversos còmics de tres dibuixants: Quino, Shaun Tuan i Jean-Jaques Senpé. En aquest procés de transportar la il.lustració a l’escena hi ha participat tot l’equip, inclosos els ballarins.

Mes informació al web de la companyia:

L’aforament és limitat, es prega confirmació al mail [email protected] Entrada lliure. L'entitat agraeix que es comunici l'assistència prèviament al mail [email protected] o al telèfon 622 798 789.

Edicions locals