Monràs, padrí d'un màster de la UB

L’alcalde de Mollet participa a la cloenda del màster “Gestió econòmica d’entitats esportives” de la UB, del qual n’ha estat nomenat padrí .

L’alcalde de Mollet, Josep Monràs, ha estat nomenat padrí de la XIX promoció del màster “Gestió econòmica d’entitats esportives” de la Universitat de Barcelona. Per aquest motiu, Monràs va participar dimarts a la tarda a l’acte de cloenda del màster.

L’acte de cloenda de la XIX edició del màster es va celebrar el passat dimarts a la tarda, a la Facultat d’Economia i Empresa de la UB, i va comptar amb l’assistència d’unes 500 persones. El director del màster, Xavier Triadó, va anunciar el padrí de la XIX promoció, honor que ha recaigut en Josep Monràs, alcalde i responsable d’Esports de l’Ajuntament de Mollet.

Monràs va participar en l’acte i va adreçar unes paraules als assistents com a convidat d’honor, juntament amb Xavier Triadó i la degana de la Facultat d’Economia i Empresa de la UB, Elisenda Paluzie.

Aquest màster de la UB va dirigit a totes aquelles persones que treballen en la gestió d’entitats esportives, però també a les que s’hi vulguin dedicar en el futur. L’objectiu és consolidar coneixements i, a la vegada, adquirir-ne de nous, de tal manera que els faciliti l’anàlisi de problemes, la presa de decisions i les actuacions futures en els àmbits de responsabilitat i direcció. El curs de Gestió Econòmica d’Entitats Esportives està plenament consolidat, ja que, aquest curs, acaba d’encetar la XX promoció.

Edicions locals