El Calderí celebra l’últim torneig de pàdel amateur de la temporada

La parella formada per Dani Martínez i Claudio Fernández ha estat la guanyadora.

El darrer cap de setmana el Club Tennis Mollet va acollir el 5è torneig de pàdel amateur de la temporada, on van participar un total de 46 jugadors. La parella guanyadora va ser la formada per Dani Martínez i Claudio Fernández, que es van imposar per 6-2/6-3 als germans Corbalán.

A més delpremicom a campions, dosPernils, van obtenir21 "Calderins"vàlidscom a puntsdel Circuit.La parellafinalista, a més delpremicom a segonsclassificats, va obtenir17 "Calderins".

En el quadrede consolació,la parellaManuelLópez-JavierRomerova resultarguanyadoraen vèncera GuillemTorrellaL.-GuillemTorrellaC.pel resultat6-2/5-7/6-2.Per aquesttriomfvan obtenir4 "Calderins".

Al novembreesdisputaràel sisèiúltimtorneigdel Circuitde pàdel"elCalderí".Perfinalitzar elCircuitesdisputaràel Màsterper al qualesclassificaranles 8parelles quesuminméspunts"Calderins". Ladata estàpendentde concretarper l'organització.


Des del club asseguren que el nivell dels participants ha augmentat respecte edicions anteriors. A més, El Calderí està preparant un lliga nocturna de pàdel que es disputarà de dilluns a dijous a partir de les 21.30h i fins a les 23.00h.

Edicions locals