Campus Mollet continua formant professionals en una nova seu

Anselm Clavé , 67 1ª planta
TEL. 931051247-686505103-656967685      
www.campusmollet.com    [email protected]

Campus Mollet és una escola d’Oposicions i Formació Específica Privada i Empresarial.  Campus Mollet va néixer al gener del 2002 al carrer Berenguer III de la ciutat. A primers del mes de setembre va traslladar-se a l’actual seu, al carrer Anselm Clavé, número 67 (1ª planta).
Pel que fa a la preparació per oposicions, Campus Mollet et prepara per presentar-te a les de Mosso d’Esquadra, de Policia Local, de Guàrdia Urbana, de Justícia, d’Administració Local, de Generalitat i d’Auxiliar Penitenciari.

Referent a la formació específica, Campus Mollet imparteix cursos d’Accés a la Universitat per a majors de 45 anys, de Llengua Catalana (Nivell B i també per estrangers) i de Coaching.  Aquests últim  es divideix en tres nivells: l’inicial, el Màster i el Líder Coach.

Campus Mollet compta també amb serveis de borsa de treball, de català gratuït per a opositors i disposa d’horaris flexibles (matins-tardes i dissabtes pel matí). A més, Campus Mollet s’encarrega de fer totes les gestions per a les inscripcions a les proves.

Totes les classes són presencials amb professionals específics per a impartir aquesta formació. Els cursos de Formació Específica són bonificats per la Fundació Tripartita. La matrícula roman oberta durant tot l’any.  

Edicions locals