Recepció als alumnes premiats al certamen 'Joves investigadors'

Quatre estudiants de l'Escola Sant Gervasi de Mollet van obtenir el segon premi nacional del XXIV Certamen Joves Investigadors celebrat a Málaga.

Aquest migdia, l’alcalde de la ciutat, Josep Monràs, acompanyat pel regidor de Joventut i Formació, Josep Ramon Bertolín, han rebut els quatre alumnes de l’Escola Sant Gervasi guanyadors el segon premi del Certamen Joves Investigadors, que atorguen l’Institut Nacional de Joventut i la Direcció General de Política Universitària.

Olga Trilla, Irene Gimeno, Xavier Guerrero i Aitor Ramírez, alumnes de 2n de Batxillerat de l’Escola Sant Gervasi, han aconseguit el segon premi nacional d’aquest certamen que es va celebrar la setmana passada a Màlaga. Aquests joves estudiants són els autors del treball “Desenvolupament d’una pròtesi mioelèctrica, entre l’ésser humà i la màquina”. Els alumnes han estat dirigits pels professors Xavier Valldeoriola i Cristina Checa.

La intenció del Certamen és el d’incentivar l’interès per la investigació científica i fomentar l’esperit investigador dels alumnes espanyols d’ESO, Batxillerat i Formació Professional.

L’alcalde ha lliurat un obsequi a tots els alumnes format per un lot de llibres de l’Ajuntament i els centres d’estudi de la ciutat, una camiseta i un clauer del Menhir molletà, entrades per al Complex Esportiu de Ca n’Arimon, un val de 30 euros per a la botiga d’Abacus a Mollet, obsequi del propi establiment.

Edicions locals