Creu Roja de Mollet - Baix Vallès entrega un llingot d'or

Corresponent al soretig de la Creu Roja de la Loteria d'Or del passat 21 de juliol.

La seu de la Creu Roja de Mollet-Baix Vallès ha acollit aquest dilluns al matí l'entrega d'un llingot d'or de 20 grams corresponent a la Loteria d'Or de la Creu Roja. La moleltana Anna López, ha estat l'afortunada amb el número 80766 juntament amb 990 persones més que tenien un número acabat en 0766. El premi ha estat recollir per una amic de la família, Pedro Santos, que ha declarat que guardaria el llingot ja que "l'or està pujant". El llingot de 20 grams està valorat en uns 800 euros.

El primer premi d'aquets sorteig realitzat el passat 21 de juliol és el número 70.766 premiat amb un llingot d'or de 100 quilos. 

Homo Solidari

D'altra banda, dilluns també s'ha presentat la iniciativa Homo Solidari. Un ninot de cartró que vol demostrar que a qualsevol lloc hi ha una persona solidària. Aquesta figura viatjarà entre les diferents assemblees de la Creu Roja a Catalunya fins arribar a Madrid a finals d'any. Cada assemblea haurà de fotografiar-se amb l'Homo Solidari. Es tracta d'una captació de socis per a l'entitat a través dela Zona CR. La seu de Creu Roja de Mollet - Baix Vallès compta actualment amb 2011 socis repartits entre les diferents poblacions que formen la zona. L'aportació mínima d'un soci és de 76 euros anuals. 

Edicions locals