Joan Vila guanya el II Concurs de Pintura a l’aire lliure

El segon premi ha estat pel guanyador de la primera edició, Joan Josep Català, i el tercer per Julio García.


Aquesta tarda ha tingut lloc el lliurament de premis del II Concurs de pintura a l’aire a lliure, organitzat per la Col·lecció Garreta-Rovira, el Casal Cultural i l’Ajuntament de Mollet.


Joan Vila Arimany, de Sant Quirze del Vallès, ha guanyat el primer premi del concurs amb una obra que reflecteix una vista de la via de l'estació del nord amb l'edifici de La Farinera de fons: “és una gran il·lusió” ha declarat  l'artista que ha explicat tenir un dilema el dia del concurs “perquè no trobava el tema i vaig començar molt tard”. El segon premi ha estat pel guanyador de la primera edició, Joan Josep Català, i el tercer per Julio García.

A proposta del Jurat, l’organització ha lliurat vuit premis en tres categories diferents: General, Juvenil (fins a 18 anys) i Extraordinària. Els premis per a les persones adultes tenen dotació econòmica i el premi per a la Categoria Juvenil serà d’un lot de materials de pintura.


En la categoria juvenil, les guanyadores han estat Noa i Íngrid Solé. En categoria de Noves Tendències el premi ha estat per Manel Doblas; el guardó a l’originalitat ha anat cap a Josep Morales; el premi Racó de Mollet per Josep Celler i el premi Local per Raquel Avellaneda.

El concurs de pintura a l’aire lliure es va fer el passat diumenge 2 d’octubre per diferents espais de la ciutat. Hi podien participar tots els artistes que volguessin, sense límit d’edat, amb obres de temàtica lliure però que continguessin sempre espais del centre de la ciutat.

Les obres finalistes seleccionades pel Jurat el mateix dia del concurs, han estat exposades a les sales de la Col•lecció Garreta-Rovira fins aquest mateix dilluns, quan el jurat ha procedit a fer el lliurament dels premis.

Edicions locals