El CMM organitza el 3r Open Raid Serralada Marina

L’entitat espera poder superar la xifra de participants del curs passat.

El Club Muntanyenc de Mollet (CMM) organitza el proper cap de setmana la tercera edició de l’Open Raid Serralada Marina, una prova combinada de diferents activitats de muntanya realitzada per equips de dos corredors sense assistència. Els dos corredors hauran de realitzar tots els sectors i passar junts per tots els controls.


Totes les persones que desitgin participar al Raid hauran de dirigir-se a la taula de lliurament de dorsals de l’organització, tant els que hagin fet la inscripció prèviament com els que vinguin a inscriure’s el mateix dia. Les inscripcions costen 70 euros i es poden fer de dues formes diferents: a la seu del club (C/Pineda Fosca, 6) o omplint el formulari al web (ww.cmmollet.cat). Un cop feta la inscripció, es lliurarà una bossa amb el material que facilita l’organització. Tot seguit, el participant es dirigirà al lloc reservat dins la zona de “boxes” per tal de deixar-hi la bicicleta, el casc i el material que no hagi d’utilitzar a la primera part de la prova. Cal deixar-ho tot preparat pel moment que hagi de fer els canvis. Es farà el brífing (reunió técnica informativa) 15 min abans de la sortida. Els participants s’hauran de situar a la línia de sortida a l’hora que l’organització hagi convocat.

La cursa tindrà un circuit d’orientació i un circuit marcat de pas obligatori, on s’intercalaran sectors controlats amb personal col•locat per l’organització o cintes. Les modalitats són orientació, carrera a peu, BTT, escalada, proves especials, etc. Cal destacar que el raid es disputarà en categoria única amb trofeu per els tres primers classificats de la general.

Per a més informació consultar el web del club (www.cmmollet.cat) o enviar un correu a [email protected]

Edicions locals