Monràs reclama la construcció del 4t Institut a La Vinyota

L’alcalde de Mollet es reuneix amb el director general de Centres Públics de la Generalitat per reclamar la construcció del 4rt institut.

L’alcalde de Mollet, Josep Monràs, s’ha reunit aquest dimecres amb el director general de Centres Públics del Departament d’Ensenyament de la Generalitat, Jordi Roig, a qui ha reclamat celeritat en la construcció del 4art institut públic als terrenys que l’Ajuntament ha cedit a la zona de La Vinyota.

En la reunió, en la qual també ha participat la regidora d’Educació, Alícia Domínguez, l’alcalde ha demanat a Ensenyament que es comprometi a construir el 4art institut, tot concretant un calendari i els passos a seguir. En aquest sentit, Monràs ha reclamat que el 4art institut estigui pressupostat per a l’any 2012.

Per a l’Ajuntament de Mollet la construcció del 4art institut a La Vinyota és una prioritat que no es pot abandonar, ja que d’aquí a 3 o 4 cursos l’equipament que actualment acull provisionalment l’institut, el Centre Tecnològic GIRO, no podrà donar cabuda a tot l’alumnat. Així ho ha recordat Monràs a Jordi Roig, qui ha assegurat comprendre-ho i s’ha compromès a analitzar la situació, ja que entén que la construcció d’aquest centre és una necessitat per a Mollet.

Aquesta reunió es produeix després que Monràs hagi demanat reiteradament des del mes de gener poder reunir-se amb la consellera per tractar aquest tema. L’alcalde també assegura que continuarà demanant aquesta reunió.

Josep Monràs ha explicat que la construcció del 4art institut públic als terrenys de La Vinyota ha estat sempre una prioritat d’aquest Ajuntament, tot i haver cedit les instal•lacions d’un altre equipament municipal perquè el 4art institut pogués iniciar el curs, el passat mes de setembre i així evitar la instal•lació de barracons. Segons Monràs, l’Ajuntament està realitzant tots els esforços necessaris, tot i no ser competència municipal, perquè els nois i noies de la ciutat estudiïn amb les millors condicions possibles.

Edicions locals