Gabriel Espinosa, nou president d’ICV de Mollet del Vallès

El partit va celebrar la seva conferència local el passat dimarts per aprovar la nova organització.

Dimarts, 18 d'octubre, ICV de Mollet del Vallès va celebrar la seva Conferència local. La Conferència va aprovar la seva organització i les responsabilitats. En aquesta sentit, Gabriel Espinosa, assumeix la Presidència d’ICV; Miriam Sempere, portarà Organització, Finances i Logística; Noemi Fernández i Rosa Esteve, assumeixen la responsabilitat de l’àrea d’Activitats; Antonio Escribano, es responsabilitzarà de Comunicació; Josep Torrecillas, coordinarà un grup de persones en l’àmbit d’Estudis i Planificació; i, finalment, Marina Escribano, a més de portaveu del grup municipal, coordinarà l’àrea de política municipal.

Aquestes persones, amb altres que participaran en els diversos àmbits de treball, formaran la nova Comissió Política Local d’ICV.

Aquesta Conferència, en la que van participar una vintena d’adherits i adherides a ICV, així com altres persones vinculades a l’organització política, va servir per aprovar un informe polític, en el que es fa un anàlisi de la situació actual a nivell de l’estat, de Catalunya i anivell local i s’ofereix un full de ruta per als propers quatre anys.

D'altra banda, també es va aprovar un informe sobre l'activitat del grup municipal a l'Ajuntament de Mollet del Vallès, presentat per la Noemi Fernández, que ha estat la portaveu del grup municipal d’ICV-EUiA des de juny de 2007 fins al passat Ple del mes de setembre de 2011.

La Conferència, es va desenvolupar amb normalitat i participació, i es van aprovar els diversos textos i acords amb unanimitat.

Edicions locals