Kids & Us, l’anglès des de ben petits

av. Llibertat, 28
93 593 7000                                    

El 3 d’octubre l’escola d’anglès Kids & Us Mollet va iniciar les seves classes. Es tracta d’una escola d’anglès per a nens a partir d’un any.

Està provat científicament que els nens petits desenvolupen una enorme capacitat d'aprenentatge, especialment els primers anys de vida. Així es pretén aprofitar el potencial que tenen els infants a aquesta edat per ensenya'ls-hi l’anglès com si fos la seva llengua materna. Primer aprenen a escoltar, després a parlar i més tard a llegir i a escriure.

 Les classes són orals, dinàmiques i es desenvolupen entorn a personatges adequats a cada edat. Els cursos es divideixen per edats i no per nivells, d'aquesta manera els interessos dels alumnes són els mateixos. A més, aquests interessos es reflexen envers les histories que viu el seu personatge, un personatge que acostuma a tenir la mateixa edat que els nens. 

Al tractar-se de grups molt reduïts  la diversitat horària és molt amplia. Els més petits (1-2 anys), els ‘babies’, són grups de cinc alumnes i fan les classes sempre acompanyats dels pares. A partir dels tres anys, els alumnes van sols a classe i seran un  màxim de 8 nens. 

És a partir dels 8-9 anys, quan se’ls introdueix la lectura i l’escriptura,quan dominen en la seva llengua materna aquestes tasques. Així doncs, serà molt més fàcil per ells dominar-les en anglès i entendre aquells conceptes gramaticals que poliran els coneixements adquirits de forma oral.

Fa més de 15 anys que existeix aquest mètode i ja  són més de 8.000 alumnes els que aprenen a diari anglès en els més de 65 centres que hi ha a Espanya i Itàlia. Al centre de Mollet ja arriben als 100 alumnes, i no fa ni dos mesos que van obrir les seves portes. 

Kids & Us Mollet compta amb quatre professors titulats, cinc aules i un màgic entorn on els nens aprenen l’anglès tal com és.

Per a més informació podeu visitar l’escola o la pàgina web: www.kidsandus.es

Edicions locals