Dos juvenils del CF Mollet UE, a la Selecció Catalana

Sergi Valls i David Ferran han estat convocats per disputar un entrenament a l'Institut Nacional d'Educació Física.

Dos jugadors del Juvenil A del CF Mollet UE, Sergi Valls Buiza i David Ferran Hernández, han estat preseleccionats per formar part de la Selecció Autonòmica  Sub-18 que organitza la Federació Catalana de Futbol. Aquests jugadors estan convocats en una sessió d’entrenament el proper dimarts, 25 d’octubre, a les 16.45h a l’Institut Nacional d’Educació Física. En aquestes convocatòries es seleccionen els jugadors que participaran en el Campionat Nacional de Seleccions Autonòmiques.


Altres jugadors proposats pel seleccionador autonòmic són provinents del CF Badalona, FC Barcelona, UD Cornellà, CF Damm, RCD Espanyol, Gimnàstic Tarragona, FPE Calella, FC Girona i CE L’Hospitalet. És la primera vegada que jugadors del Mollet han estat seleccionats. L'entrenador del Juvenil A, David Ortiz, ha explicat que “no és un premi de dos jugadors, és un premi de tot el grup perquè un no treballa si el conjunt no ho fa”. Al seu torn, el coordinador del juvenil, David Anglada, ha assegurat que "això demostra que estem fent les coses bé, que tenim un bon equip i bons jugadors".


Sergi Valls i David Ferran hauran de presentar-se en una sessió d’entrenament amb 20 jugadors més al camp de l'Institut Nacional d'Educació Física de Montjuïc. Els dos jugadors s’han mostrat molt il·lusionats en rebre la notícia. “Estic molt content, tinc una mica de nervis però crec que anirà bé l’entrenament. Demostraré el treball diari, resultat de l’esforç, l’ajuda del entrenador i dels meus companys d’equip “, ha afirmat Sergi valls. “En aquest tipus de categories és una alegria molt gran que et seleccionin entre tots els jugadors que la composen. Tot i això, hem de tocar de peus a terra perquè no deixa de ser un entrenament més, per aprendre com a futbolistes", ha afegit David Ferran.


En total 19 seleccions  autonòmiques participaran en el Campionat d’Espanya sub 18: Andalusia, Aragó, Astúries, Illes Balears, Canàries, Cantàbria, Castella la Manxa, Castella i Lleó, Catalunya, Ceuta, Extremadura, Galícia, Madrid, Melilla, Regió de Murcia, Navarra, la Rioja, València i País Basc.


Catalunya, que entra dins del Grup E, ha estat escollida com a seu per celebrar la primera fase que tindrà lloc a Catalunya i que es disputarà del 28 al 30 de desembre.

Edicions locals