Mollet celebra la Diada Castellera durant tot el cap de setmana

Diferents activitats durant un cap de setmana que si no canvia, estarà protagonitzat per les pluges.

La colla de la Castellers de Mollet està de celebració. I és que aquest cap de setmana l’entitat molletana celebra la Diada Castellera amb diferents activitats. Si la pluja no ho esguerra, d’una banda, avui divendres a les 21 hores hi haurà un assaig general al Mercat Vell amb la col•laboració dels Castellers de Caldes. A la mitjanit el local de Can Fàbregas, Bubu’s, acollirà la festa castellera.

Dissabte, a les 11 hores tindrà lloc a la plaça Prat de la Riba l’activitat Pinta un nom i a les 17 hores, animació infantil i xocolatada pels més petits. La cercavila per la ciutat començarà a les 18 hores a la mateixa plaça. A les 19 hores començaran els castells amb els Castelleres de Santa Coloma i els Castellers de Mollet.  La jornada de dissabte finalitzarà amb el concert dels grups  Rock on i Blow Make Bottles, a les 23 hores al Centre Cívic de Can Pantiquet.
 
Diumenge al matí, a les 12 hores, es proclamarà el Casteller d’Honor i es realitzarà la foto de família. L’actuació castellera a la plaça Prat de la Riba arribarà a dos quarts d’una amb els Bordegassos de Vilanova, la Colla Jove de Barcelona i els Castellers de Mollet.

Edicions locals