Un original ‘speed dating’ encén la flama del nou Aparador

Innovadora trobada d’agents culturals de la comarca com a pas previ de la nova intervenció.

Original, divertit i desinhibidor. Així podria definir-se el pas previ de la següent intervenció a L’Aparador del Museu Abelló. Dimecres, la terrassa del Museu va acollir una trobada d’speed dating cultural.

La trobada pretén reunir persones interessades en donar a conèixer la seva experiència dins l’àmbit cultural del Vallès Oriental.

L’espai de l’Aparador del Museu Abelló acull intervencions artístiques que destaquen sempre per la seva originalitat. Actualment el cicle que s’està desenvolupant s’anomena “De com convertir un museu en arena” i va a cura d’Oriol Fontdevila: “Hem volgut seguir amb aquest plantejament de debat a l’entorn de la realitat cultural amb aquesta trobada”.

La propera intervenció, que ja comença a preparar-se amb aquesta trobada d’speed dating, pretén elaborar una cartografia vallesana d’agents culturals articuladors.

L’speed dating, o sistema de cites ràpides, permet que els diferents participants es coneguin, intercanviïn experiències, projectes i perfils professionals de forma presencial i distesa. Els participants van escriure a l’entrada el seu projecte en una cartolina. A partir d’aquí, i amb l’ajuda de les dinamitzadores, e svan anar traient les cartolines i els agents culturals van començar a interactuar amb la resta. Una innovadora idea que no va deixar a ningú indiferent.

Edicions locals