L’Ajuntament de Mollet se suma al ‘Dimecres Groc’

Les manifestacions dels professionals de l’educació tornen a la ciutat.

L’Ajuntament de Mollet va sumar-se dimecres al migdia a la concentració convocada pels principals sindicats de l’ensenyament a nivell comarcal. D’aquesta manera mostra el seu suport als professionals i el seu rebuig a les retallades de la Generalitat en matèria educativa.
Una cinquantena de professionals va reunir-se davant de la Casa de la Vila i va llegir un manifest en contra les retallades de la Generalitat i a favor d’una educació pública de qualitat.

La regidora d’Educació de Mollet, Alícia Domínguez, que va sumar-se a la concentració, va manifestar el suport de l’Ajuntament a la reivindicació per una educació pública de qualitat. Segons va explicar, l’Ajuntament també pateix les retallades de la Generalitat en matèria educativa i ha posat com a exemple la retallada en les subvencions per a les escoles bressol i l’Escola de Música. Domínguez va tornar a recordar que l’Ajuntament ha exigit la construcció del quart institut públic al Departament d’Ensenyament.

Així, l’Ajuntament es mostra en contra de les retallades a l’educació, ja que afecten a la qualitat dels serveis municipals i també de l’ensenyament en els centres públics.

D’altra banda, el delegat del Vallès Oriental de la USTEC, Lluís Saiz, va explicar que aquesta concentració forma part de la sèrie de accions que es van dur a terme al final del curs passat contra les retallades que està realitzant la Generalitat en els serveis públics: “La consellera diu que tot va amb normalitat però no és veritat. Cada vegada són més fortes les retallades a les dotacions dels centres, a la recollida dels nens al matí, a les beques menjador i a les situacions laborals dels professors sobretot els substituts i interins” va dir Saiz.

Amb aquesta acció es vol aconseguir que la societat prengui consciència del que està passant: “No é snomés l’educació, això és un problema perquè s’estan desmantellant tots els serveis públics”. A la concentració van participar representants de tots els centres de la ciutat. 

Edicions locals